Werken als beveiliger?

Sta jij garant voor een professionele alarmopvolging en kun je adequaat reageren op diverse situaties? Wil jij daarnaast graag rijden in een surveillancewagen voorzien van moderne communicatiemiddelen? Solliciteer dan op deze functie als mobiel surveillant!

Je werkt als mobiel surveillant voornamelijk in de avond en nacht. Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor onder andere openings-en sluitrondes van bedrijfspanden, het uitvoeren van controlerondes en volg je alarmen op die je krijgt vanuit de meldkamer. Een bijzondere tak van de beveiliging dus met veel vrijheid!

Vereisten

  • In het bezit van diploma Beveiliger 2
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van rijbewijs B
  • 24/7 beschikbaar om zowel avond-, nacht- als weekenddiensten te draaien
  • Een zelfstandige en professionele werkhouding

Ben jij die mobiel surveillant die mensen durft aan te spreken en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Bel dan naar Stefany Wijk – van Schijndel via 050-7600650.

Mocht je interesse gewekt zijn, maar heb je nog geen Beveiliger 2 diploma? Informeer dan naar de mogelijkheden voor werken en leren bij Cruon Beveiliging.

Solliciteer direct

 

Sollicitatie beveiligingsbedrijf Cruon
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Als je op "Verzenden" klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure.