Hier vind je alle vacatures beveiliging van beveiligingsbedrijf Cruon uit Groningen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die graag willen werken in de beveiliging.

 

Vacatures beveiliging

Sta jij garant voor een professionele alarmopvolging, mobiele surveillance of objectbeveiliging en kun je adequaat reageren op diverse situaties? Wil jij daarnaast graag rijden in een surveillancewagen voorzien van moderne communicatiemiddelen? Wij zijn altijd op zoek naar beveiligers die bij ons willen komen werken. Bekijk onze vacatures en word beveiliger in Groningen, Drenthe of Friesland bij een van de grootste beveiligingsbedrijven van Noord-Nederland.

 

Onze beveiligingsvacatures

Vacature beveiliger surveillace beveiligingsbedrijf Cruon

Mobiel surveillant

Fulltime of Parttime
Hoogeveen, Emmen, Assen, Veendam, Groningen

Sta jij garant voor een professionele alarmopvolging, kun je adequaat reageren op diverse situaties en wil jij werken in de beveiliging? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature

Over de vacatures beveiliging van Cruon

Alle vacatures beveiliging van Cruon hebben een overeenkomst. Het is namelijk mogelijk om ze fulltime of parttime uit te voeren. Wil je zelfs alleen in de ochtend of in de nacht wat bijverdienen, ook dit is bespreekbaar.

Cruon is een middelgroot beveiligingsbedrijf. Bij ons ben je echter geen nummer. Samen met meer dan 50 collega’s zijn wij een hecht team met volop kansen voor je eigen ideeën. Werken in de beveiliging bij Cruon is elke dag anders. Het werk is afwisselend, soms spannend maar altijd vol uitdagingen.

Wij leveren onze klanten maatwerk. Als iedereen naar huis is, begint het werk van de beveiliger. Wij waken over meer dan 5000 panden in de 3 noordelijke provincies als het op beveiliging aankomt.

Als je geschikt blijkt, zal er een antecedentenscreening door de politie worden uitgevoerd.