Beveiligingsbedrijf Delfzijl nodig?

Is uw woning, bedrijfspand of instelling gevestigd in Delfzijl of omstreken? Dan kan beveiligingsbedrijf Cruon ondersteunen bij het beveiligen van uw personeel, goederen en klanten.

Afspraak maken

Beveiligingsbedrijf Delfzijl

24/7 bereikbaar

Snel ter plaatse

Eigen accountmanager

Noordelijk

Beveiligingsbedrijf Delfzijl

Beveiligingsbedrijf in Delfzijl nodig? Wij zijn Cruon, een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in surveillancewerkzaamheden in bredere zin van het woord en werkzaam in Noord-Nederland.

Onze medewerkers hebben hun wortels in het noorden van het land. Cruon kent de lokale cultuur en de mentaliteit waar de sleutelwoorden nuchter, praktisch en duidelijk van toepassing zijn.

Zo gaan wij binnen de organisatie ook met elkaar om. Onze medewerkers kennen hun verantwoordelijkheid en gaan daar gepast mee om.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, u bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Beveiligingsbedrijf Delfzijl

Onze diensten

mobiele surveillance beveiligingsbedrijf Groningen Drenthe Friesland

Mobiele surveillance beveiligingsbedrijf Delfzijl

U gaat met een goed gevoel naar huis als u weet dat de mobiele surveillance van Cruon een oogje in het zeil houdt. Zeven dagen per week en 24 uur per dag rijdt onze surveillance langs bij uw bedrijf om snel ter plaatse te kunnen zijn.

Lees meer

alarmopvolging beveiligingsbedrijf Groningen Drenthe Friesland

Alarmopvolging beveiligingsbedrijf Delfzijl

Juist omdat u uw pand goed beveiligd hebt, kan het alarm afgaan bij (een poging tot) inbraak, maar ook wanneer er niets aan de hand is. De alarmopvolging doen wij voor u, zodat u ontzorgd wordt van alles wat komt kijken bij het afgaan van het alarm.

Lees meer

objectbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen Friesland Drenthe

Objectbeveiliging beveiligingsbedrijf Delfzijl

In sommige sectoren is het van belang dat er tijdens openingstijden permanente bewaking aanwezig is. Dit kan beveiliging in diverse vormen zijn, denk bijvoorbeeld aan receptiediensten waarbij bezoekers worden geregistreerd.

Lees meer

Beveiligingsbedrijf Delfzijl, gespecialiseerd in mobiele surveillance & objectbeveiliging

0
Surveillancewagens
0
Beveiligingsmedewerkers
0
Alarmen per jaar
0
Beveiligde objecten

Collectieve beveiliging

Samenwerking loont en dat geldt zeker voor de beveiliging van bedrijven op bedrijventerreinen. Bij intensieve samenwerking is de mobiele surveillance nog effectiever en zijn de kosten per deelnemer lager.

Intensieve aanwezigheid werkt preventief en schrikt inbrekers af. De surveillanten van Cruon komen regelmatig langs, over en door het bedrijventerrein. Zij signaleren en rapporteren aan u en zo nodig aan de politie en eventuele andere betrokkenen. Bij onraad schakelen ze de politie in.

Collectieve beveiliging kan worden gecombineerd met andere vormen van dienstverlening bijvoorbeeld met alarmopvolging. Cruon levert zo dus, indien gewenst, een compleet pakket aan beveiligingsdiensten.

surveillance auto beveiligingsbedrijf Groningen, Drenthe en Friesland

Vacatures beveiligingsbedrijf Delfzijl

Vacature beveiliger surveillace beveiligingsbedrijf Cruon

Mobiel surveillant

Fulltime of Parttime
Hoogeveen, Emmen, Assen, Veendam, Groningen

Sta jij garant voor een professionele alarmopvolging, kun je adequaat reageren op diverse situaties en wil jij werken in de beveiliging? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature