Alarmopvolging

 

Juist omdat u uw pand goed beveiligd hebt, kan het alarm afgaan bij -poging tot- inbraak, maar ook wanneer er niets loos is. De alarmopvolging doet Cruon Beveiliging voor u, zodat u ontzorgd wordt van alles wat komt kijken bij het afgaan van het alarm. Omdat wij 24 uur per dag in de buurt zijn van uw bedrijf, kunnen wij snel ter plaatse zijn om een kijkje te nemen bij het alarm. Wij zullen daar onderzoek verrichten, het alarm afzetten, contact met u opnemen en de politie inschakelen indien nodig. Ook zorgen wij ervoor dat u en uw werknemers de volgende dag zonder problemen aan het werk kunnen. Mocht er bijvoorbeeld een ruitje ingetikt zijn of een deur geforceerd? Cruon Beveiliging regelt het voor u na de alarmopvolging. Cruon Beveiliging ontzorgt u bij iedere alarmmelding!

Alarmopvolging beveiliging

Zodra u bij ons bent aangesloten voor alarmopvolging en beveiliging, nemen wij uw woning, instelling of bedrijfspand mee in onze ronden. Omdat onze beveiligers met de auto altijd bij u in de buurt zijn, kunnen we snel actie ondernemen. We zullen zo spoedig mogelijk uw pand bezoeken om te kijken of het (loos) alarm is, bijvoorbeeld vanwege een technische storing. Delen wij een sleutel met u? Dan kunnen we het alarm snel en eenvoudig afzetten en uw pand weer op de juiste manier afsluiten, zodat u en uw collega’s de volgende dag ongestoord aan het werk kunnen. Behalve alarmopvolging en beveiliging kunnen wij uw pand meenemen in onze mobiele surveillance. Dit betekent dat we geregeld langskomen om te kijken of er geen verdachte personen op uw terrein rondlopen, om te voorkomen dat een brandje geen brandhaard wordt, maar ook om uw personeel te beschermen wanneer zij alleen moeten afsluiten.

Alarmopvolging zorg

Als u aan beveiliging denkt, zal de zorg misschien niet als eerste in u opkomen. Toch kunnen wij uw zorginstelling uitstekend van dienst zijn voor alarmopvolging. Veel instellingen hebben hun appartementen voorzien van een paniekknop waar de bewoner gebruik van kan maken wanneer deze valt, zich niet goed voelt of wat er ook maar kan voorvallen. Deze knop hangt vaak in de badkamer, maar is ook op het lichaam te dragen. Cruon neemt dan telefonisch contact op. Wordt deze niet beantwoord? Wij zijn dan snel ter plaatse om de eerste waarneming te doen en niet-zorggerelateerde hulp te verlenen. Vervolgens wordt er familie, een huisarts of een andere hulpverlener ingeschakeld afhankelijk van de ernst van het probleem. Voor alarmopvolging in de zorg is het belangrijk dat er snel en empathisch gehandeld wordt. Bij Cruon werken daarom mensen die niet alleen gespecialiseerd zijn in efficiënt actie ondernemen, maar die het ook prettig vinden om met mensen om te gaan.

Bent u benieuwd wat ons beveiligingsbedrijf voor uw bedrijf of zorginstelling kan doen? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel 050-7600650