Met medewerkers en voertuigen die 7 dagen per week en 24 uur per dag onderweg zijn, beschikken wij over de ideale infrastructuur voor alarmopvolging. Als uw beveiliging goed geregeld is, kan het alarm afgaan. Wat is de oorzaak van het alarm en wie gaat er op af? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Handig, want we zijn als beveiligingsbedrijf toch al in de buurt.

 

Alarmopvolging beveiligingsbedrijf Wat is Alarmopvolging

Bij alarmopvolging gaat een van onze surveillanten op uw pand af. Is het loos alarm of is er echt iets aan de hand? Wij gaan het onderzoeken. Hebben we een sleutel, dan gaan we voor onderzoek naar binnen. We proberen de oorzaak van het alarm te achterhalen en het eventuele probleem op te lossen. Mocht er een serieus probleem zijn, dan zoeken we telefonisch contact en schakelen zo nodig de hulpdiensten in. Alles is er op gericht om het probleem op te lossen op een zodanige manier dat u en uw mensen de volgende dag weer ongestoord aan het werk kunnen.

Na het afhandelen van de melding schakelt onze surveillant het alarmsysteem in en sluit het pand weer af.

 

Alarmopvolging in de zorg

Van alarmering bij inbraak op een bedrijventerrein naar alarmering bij zorgbehoevenden is slechts een kleine stap. Wij zijn snel ter plaatse voor een eerste waarneming en het verlenen van niet-zorggerelateerde hulp. Om vervolgens de keten van familie en hulpverleners in te schakelen. Onze medewerkers worden getraind om snel en effectief actie te ondernemen en om adequaat met mensen om te gaan, ook als ze in ‘nood’ verkeren.

Op deze wijze kunnen wij aan zorg- en vergelijkbare instellingen een passende dienstverlening bieden, die eerder in het verlengde van ons dienstenpakket ligt dan u aanvankelijk zou denken.

 

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.