Testimonial

 

G4S kiest voor Cruon

G4S heeft ervoor gekozen om per 1 juli 2014 al haar mobiele surveillance werkzaamheden in de provincie Groningen en de omgeving van Drachten uit te besteden aan Cruon Beveiliging.

Gert Askes, CEO van G4S:”Wij als G4S staan voor optimale dienstverlening en het bieden van de beste kwaliteit. In Cruon beveiliging hebben we een regionale partner gevonden waar deze kernwaarden gelijk zijn. Dat is op zich niet zo vreemd, want de oprichter van Cruon Beveiliging is mijn voorganger bij G4S. We besteden niet zo maar uit. Als we dat doen, moeten we ervan overtuigd zijn dat het beter is voor onze klanten.  Die overtuiging hebben we bij Cruon Beveiliging!”

“Juist omdat we zo midden in de regio staan, zijn we ervan overtuigd de dienstverlening nog beter te kunnen doen”, zo vertelt een enthousiaste Henk Rump (oprichter en directeur Cruon). “We willen de klanten blij maken met excellente dienstverlening en dito service".

“We zijn er van overtuigd dat dit nu precies is wat we gaan bereiken met het uitbesteden van ons werk aan Cruon Beveiliging”, glimlacht Gert Askes, “Zo is iedereen meer dan tevreden”.

Gert Askes, CEO G4S