Beveiligingsdiensten

 

Bent u op zoek naar beveiligingsdiensten in Groningen en omstreken? Dan bent u aan het juiste adres bij Cruon! U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van beveiliging, net wat het beste past bij uw voorkeur en situatie. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf aan te sluiten bij de collectieve beveiliging. U en uw buren nemen dan de mobiele surveillance dienst bij ons af, zoals dat veel gebeurt bij bedrijventerreinen, maar ook elders in de stad of provincie. Dankzij collectieve beveiliging kunnen wij de kosten laag houden zonder dat het ten koste gaan van de kwaliteit. Wij kunnen hierdoor geregeld polshoogte nemen en meer tijd nemen voor het observeren van de omgeving, het terrein en rondom uw pand. Dat wij regelmatig een kijkje komen nemen verkleint niet alleen de kans op een succesvolle inbraak, een brandhaard of uitgebreide vandalisme, het heeft ook een preventieve werking. Zodra het bekend is dat het terrein goed beveiligd wordt door middel van beveiligers, zullen onbevoegden uw pand sneller voorbij gaan.

Een ander voordeel van collectieve beveiliging is dat we altijd in de buurt zijn waardoor we razendsnel kunnen handelen bij alarmopvolging. Door u deze dienst uit handen te nemen kunt u onbezorgd slapen. Alarmen kunnen bij technische storingen zomaar afgaan. Het is vervelend als u daarvoor uit bed gebeld wordt en actie moet ondernemen. Omdat onze surveillanten toch op locatie zijn, kunnen zij een kijkje nemen en het alarm voor u afzetten. Zijn er toch onregelmatigheden aangetroffen bij uw pand, dan zorgt Cruon dat alles weer terug wordt gebracht in de oorspronkelijke staat zodat u en uw medewerkers zonder problemen aan het werk kunnen. Ontzorgen staat dan ook centraal bij de beveiligingsdiensten van Cruon!

Beveiligingsdiensten Groningen

Wanneer uw bedrijf gevestigd is in Groningen of in de omliggende provincies kunt u gebruik maken van de beveiligingsdiensten in Groningen van Cruon in Noord Nederland! Omdat de gebieden waar we werkzaam zijn door de gehele provincie liggen, bent u voordelig uit met de collectieve beveiliging. Behalve surveillancediensten bieden wij ook objectbeveiliging. Onze mensen staan dan (tijdelijk) permanent op de te beveiligen plek. Dit kan een receptiedienst zijn, bij een bedrijf of (GGZ) instelling, waar onze gediplomeerde medewerkers ook receptiewerkzaamheden uitvoeren zoals bezoekersregistratie, klanten verwelkomen en het aanspreekpunt zijn bij calamiteiten. U komt ons bovendien vaker tegen in de zorg, met onze alarmopvolgingsdienst. Wij reageren op de paniekknop van een bewoner in een wooncentrum en doen dan de eerste waarneming telefonisch en vervolgens aan huis. Daarna nemen we contact op met de huisarts, de eerste hulp of de familie afhankelijk van de ernst van het probleem. Zeker bij deze doelgroep is het van belang dat de beveiligingsdiensten in Groningen worden uitgevoerd door surveillanten die weten hoe ze met mensen om moeten gaan en dat leuk vinden. Cruon hecht dan ook veel waarde aan een gastvrije, heldere en persoonlijke benadering na u en uw klanten!