Beveiligingsbedrijven Groningen

 

Wilt u uw woning, bedrijfspand of overheidsinstelling beschermen tegen onbevoegden of andere ongewenste situaties? Bij Cruon, één van de meest persoonlijke beveiligingsbedrijven van Groningen, bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van beveiliging. Ons werkgebied ligt in de drie Noordelijkste provincies, Friesland, Groningen en Drenthe, waar wij een groot aantal panden op zowel bedrijventerreinen als afgelegen plaatsen bewaken. Wanneer uw bedrijf gevestigd is op een industrieel terrein, is het interessant om aan te sluiten bij collectieve beveiliging. Dit houdt in dat uw bedrijf wordt meegenomen in onze mobiele surveillance. We rijden te allen tijde in de buurt van uw terrein zodat we snel ter plaatse zijn bij calamiteiten. We houden niet alleen uw pand in de gaten, maar ook de omgeving op verdachte activiteiten. Hierdoor kunnen u, uw medewerkers en bezoekende klanten altijd veilig en aangenaam uw pand bereiken.

Omdat wij altijd in de buurt zijn, kunnen wij spoedig ingrijpen wanneer wij uw alarmopvolging uit handen nemen. Wanneer uw alarm afgaat, komt dat terecht bij onze hoofdsurveillant die de dichtstbijzijnde auto richting uw pand stuurt. Soms is het loos alarm vanwege een storing, dan zetten wij deze af en sluiten uw pand weer correct af. Zo wordt u niet gestoord voor de zaken waar onze medewerkers voor opgeleid zijn. Mocht er wel iets aan de hand zijn, dan zorgen wij ervoor dat er een onderzoek wordt ingesteld, de politie wordt ingeschakeld en eventueel een bedrijf dat uw pand weer bruikbaar maakt voor uw medewerkers. Zo ontzorgt Cruon, een van de lokale beveiligingsbedrijven van Groningen, u van alles wat er komt kijken bij het bewaken van uw pand.

Beveiligingsbedrijf Groningen

Als u op zoek bent naar een laagdrempelig beveiligingsbedrijf in Groningen, Drenthe en Friesland die veel waarde hecht aan heldere communicatie en een persoonlijke benadering, bent u aan het juiste adres bij Cruon. Omdat wij een lokaal bedrijf zijn, zonder vele managementlagen kunnen wij onze klant goed leren kennen, en zij ons. We kunnen hierdoor tot een voorstel op maat komen, dat precies past bij uw voorkeur en uw situatie. Dat we een lokaal beveiligingsbedrijf in Groningen, Drenthe en Friesland zijn betekent niet dat we een klein bereik hebben. Dankzij ons grote netwerk van klanten, zijn wij door het hele Noorden actief. Onze beveiligers zijn niet alleen opgeleid om verdachte situaties op te merken, een andere grote kracht is hun gastvrijheid. Hierdoor is Cruon ook uitstekend in te zetten bij hospitality diensten, zoals de receptie of andere objectbeveiliging!