Beveiliging Groningen

 

Als u kostbare goederen in uw bedrijfspand hebt liggen, is een goede beveiliging een noodzaak. Wanneer u Cruon beveiliging in Groningen inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over of uw pand wel goed is afgesloten, of er geen onbevoegden uw bedrijf binnen dringen, of dat een opkomend brandje uitmondt tot een grote brandhaard. U kunt bij ons verschillende diensten afnemen, net wat het beste past bij uw situatie en voorkeuren. Gezamenlijk komen we tot een beveiligingsplan op maat. Beveiliging wordt vaak ingeschakeld voor de momenten dat er niemand van het personeel meer aanwezig is in het pand. Indien u en uw buren willen dat er regelmatig een oogje in het zeil wordt gehouden, kunt u aansluiten bij de collectieve beveiliging. Dit is een mobiele surveillance dienst die altijd in de buurt van uw bedrijfspand aanwezig is. Wij komen geregeld een kijkje nemen of er geen verdachte situaties plaatsvinden. Dit doen we niet alleen rondom uw pand, maar ook op het terrein en in de omgeving. Signalen van onoverzichtelijke verkeerssituaties, vandalisme, brandgevaarlijke situaties of illegale activiteiten rapporteren we direct naar de politie of wie er verantwoordelijk voor is.

Onze surveillanten hebben bovendien een preventieve werking. Zodra het bekend is dat een terrein bewaakt wordt, zullen onbevoegden uw pand sneller overslaan. Deze diensten kunnen gecombineerd worden met alarmopvolging van Cruon beveiliging in Groningen. Omdat onze auto’s snel ter plaatse zijn omdat deze altijd in de buurt zijn, kunnen we snel actie ondernemen. Dit varieert tussen het afzetten van het loze alarm en de boel weer goed op slot doen, het inschakelen van politie en het regelen van een slotenmaker of timmerman indien nodig. Zo kunnen u en uw medewerkers de volgende dag weer probleemloos aan het werk.

Beveiliging bedrijven Groningen

Voor beveiliging bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe bent u aan het juiste adres bij Cruon. Wij zijn een lokaal beveiligingsbedrijf die zich richt op de drie Noordelijke provincies waar we nauwe banden en korte lijnen hanteren met onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk omdat we op deze manier onze klanten goed leren kennen en zij ons. Op deze manier komen we tot een passend beveiligingsplan en een prettige samenwerking. Bij ons staat ontzorgen centraal. Wanneer u een samenwerking aangaat met Cruon, zorgen wij ervoor dat we alles wat er komt kijken bij beveiliging u uit handen nemen. U kunt zich dan bezig houden met wat u het liefste doet: ondernemen. Naast onze surveillancediensten bieden wij ook objectbeveiliging. Onze medewerkers zijn dan permanent aanwezig in het pand. Dit doen wij op subtiele, maar herkenbare wijze, zodat uw medewerkers en klanten zich veilig en toch welkom voelen. De beveiliger kan daarnaast receptiewerkzaamheden verrichten, klanten of gasten verwelkomen en als aanspreekpunt dienen bij calamiteiten. De medewerkers van Cruon beveiliging bedrijven in Groningen zijn namelijk ook gediplomeerd in hospitality dienstverlening en EHBO. Wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies? Neem gerust contact op!