Beveiliging Friesland

 

Bent u op zoek naar beveiliging in Friesland voor uw bedrijf? Dan bent u bij Cruon aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe, waar we diverse diensten leveren op het gebied van beveiliging en hospitality. Heeft u een pand met waardevolle goederen en wilt u deze ’s avonds met een gerust hart kunnen afsluiten? Bekijk dan de mogelijkheden van onze mobiele surveillance. Onze beveiligers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week in de buurt van uw bedrijf en houden een oogje in het zeil zodra er niemand aanwezig is in uw pand. Omdat elk bedrijf anders is, andere werktijden heeft en er diverse mensen werken stellen we altijd een beveiligingsplan op maat op. Zo voorkomt u dat u gebruik maakt van een dienst die eigenlijk niet past bij uw situatie en betaalt u nooit teveel voor dezelfde kwaliteit.

Behalve dat bij mobiele surveillance er snel kan worden ingegrepen bij verdachte omstandigheden, zijn ze ook altijd snel ter plaatse bij alarmopvolging. Door u dit uit handen te nemen wordt u niet gestoord bij loos alarm wegens een technische storing en regelen wij alles wat volgt op de calamiteit. We verrichten onderzoek, schakelen de politie in, en zorgen ervoor dat er een slotenmaker komt waardoor uw pand weer optimaal afgesloten kan worden. Daarnaast kan Cruon Beveiliging in Friesland worden ingezet in de zorg bij GGZ-instellingen om personeel te ondersteunen, maar ook om te reageren op de paniekknop die bewoners van wooncentra dragen of in de badkamer hebben hangen. Onze beveiligers doen telefonisch en vervolgens aan huis de eerste waarneming en schakelen indien nodig een hulpverlener in. We nemen ook altijd contact op met de familie, zodat deze op de hoogte is van de situatie. Bij deze doelgroep is het extra belangrijk dat ze gastvrij worden behandeld en dat onze medewerkers waakzaam zijn. Onze medewerkers zijn hier dan ook gespecialiseerd en werken graag met mensen!

Object beveiliging Friesland

Behalve surveillancediensten en alarmopvolging, kunnen wij ook worden ingeschakeld voor object beveiliging in Friesland. Dit houdt in dat we permanent een gebouw, een werkvloer of welke situatie dan ook, bewaken. Dit doen we subtiel en toch herkenbaar, zodat uw medewerkers en klanten een veilig gevoel ervaren. Deze dienst kan tijdelijk maar ook voor langere tijd worden afgenomen. Bijvoorbeeld wanneer de veiligheid tijdelijk verhoogd moet worden of voor langere tijd als uw eigen medewerkers het overzicht niet meer kunnen bewaren op uw terrein. Want diefstal, fraude of inbraak wordt zeker niet alleen ’s avonds en ’s nachts aangetroffen, ook overdag is professioneel toezicht op bezoekers, leverancier en in- en uitgaande goederen noodzakelijk. Onze medewerkers zijn bovendien gediplomeerd in receptiewerkzaamheden en EHBO. Zo zijn ze een waardevolle aanvulling op uw bedrijf. Object beveiliging in Friesland laat u natuurlijk door Cruon verzorgen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en heldere communicatie om tot een prettige samenwerking te komen.