Beveiliging Drenthe

 

Een onbeheerd en verlaten bedrijfspand met waardevolle goederen is aantrekkelijk voor inbraak. Wanneer u zonder zorgen aan het eind van de werkdag naar huis wilt gaan, kunt u deze laten beveiligen door Cruon Beveiliging in Drenthe. Ons werkgebied ligt in de Noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe, waar we diverse beveiligingsdiensten verlenen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw pand overdag permanent te laten beveiligen door een van onze medewerkers dat we objectbeveiliging noemen. Deze kan uw terrein in de gaten houden, maar ook binnen diverse werkzaamheden uitvoeren. Omdat inbraak, fraude en diefstal lang niet alleen ’s avonds en ‘s nachts voorkomen is het geen overbodige luxe om bezoekers te registeren.

Onze beveiligers zijn naast bewaken ook opgeleid om receptiediensten uit te voeren zoals het aannemen van telefoons, uw klanten te verwelkomen en de weg te wijzen en andere administratieve taken. Voor veel medewerkers voelt het bovendien veilig dat er een aanspreekpunt is bij calamiteiten zoals agressie, maar ook bij ziekte of een ongeluk. Iedereen bij Cruon beveiliging in Drenthe heeft daarom ook een EHBO en BHV diploma, zodat ze adequaat kunnen handelen bij onverwachte situaties. Objectbeveiliging kan voor korte of lange termijn flexibel worden ingezet. Andere voorbeelden hiervan zijn huismeesters, brandwachten en evenementenbeveiligers. Onze medewerkers kunnen bovendien bij onverwachte gebeurtenissen of op ad hoc basis worden ingezet.

Beveiliging Drenthe alarmopvolging

Een van de meest afgenomen beveiligingsdiensten van Cruon Beveiliging in Drenthe is de alarmopvolging. Als u uw bedrijf beveiligd hebt met een alarm, gaat deze zowel af bij een inbraak of vandalisme, maar het kan ook loos zijn vanwege een technische storing. In beide situaties zijn wij snel ter plaatse omdat wij altijd in de buurt van uw terrein zijn. Wij zetten het alarm af, verrichten vervolgens onderzoek en nemen contact op met de politie indien nodig. Daarnaast regelen we alles rondom de calamiteit, zodat u er geen omkijken naar heeft. Is een deur geforceerd? Of een ruitje ingetikt? Dan bellen wij de slotenmaker of timmerman. Op deze manier ontzorgen wij u van alles wat er komt kijken bij deze ongewenste situatie en willen we dat u en uw personeel zo weinig mogelijk merken van het voorval. Alarmopvolging wordt vaak gecombineerd met mobiele surveillance en collectieve beveiliging. Samen met andere bedrijven kunt u voordelig beveiliging afnemen die niet alleen uw pand bewaakt, maar ook het terrein en de omgeving. Onze surveillanten komen op de afgesproken tijd een kijkje nemen op het industrieterrein of ze geen verdachte personen of situaties waarnemen, waardoor calamiteiten snel in de kiem worden gesmoord.

Mobiele surveillance is heeft bovendien een preventieve werking. Onbevoegden zullen uw pand hierdoor eerder met rust laten. Deze diensten worden vaak gecombineerd met beveiliging in Drenthe en alarmopvolging, zodat u zich bezig kunt houden met wat u het liefst doet: ondernemen. Cruon heeft heldere communicatie en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Ontzorgen is onze kernwaarde en dat ziet u terug in onze dienstverlening. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact op, u bent van harte welkom